Lördag!

Helg o den består ju såklart av massa kul!! Idag har jag varit en äkta tidsoptimist när jag planerade dagen… Vet att jag inte kommer hinna med allt jag planerat men jag måste ju försöka allafall!

90% jobbfri dag bestämde jag mig för! Bara en klientuppdatering har jag lovat mig själv , resten tar jag imorgon! Ska försöka mig på att skapa ett nytt mästerverk på mina naglar, ett gympass, städa, tvätta, fira svärmors födelsedag, ett intervallpass, baka nyttig variant av kokostoppar eller havrebollar o vill hinna följa Oslo GP på webben- finess o byggartävling som börjar nu på fm, borsta ena kattens päls o laga mat såklart! Det var bara det! Pjuhhh, bara att sätta fart såfort min cykling är klar om 10 min!

Vill du följa Oslo GP på webben så klicka här: treningsforum.no

Hoppas du får till ett riktigt bra träningspass idag – det är du värd!

P o K!

20120421-082537.jpg

En kommentar för “Lördag!

  1. Låter minst sagt som en välfylld lördag! 😀 Jag ska också baka kokostoppar som jag hittade recept på häromdagen, är kanske samma. Mums!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *