Lördagsgott!

Godisförbudet flyter på men det finns ju mycket annat gott så just nu saknar jag inte godiset. Just nu ja är känslan sån men  jag har varit pinsamt nära att bryta mitt förbud men hållt huvudet högt o lyckats motstå! :-)

Just nu sitter jag o njuter av en riiiiktig smaskig röra! Den är sjukt god så det känns nästan syndigt att äta den…

20120512-180043.jpg

Vaniljkasein från Nanox med lite sötningsmedel färska jordgubbar o frusna blåbär! Kärlek för smaklökarna!!!!
Kaseinet dricker ju många men jag gillar att äta det som en smet så jag tar bara halva vattenmängden o blandar med kaseinet. Den är god att äta som den är men eftersom det är lördag så lyxar jag till det med bär! :-)

Uuuuuuber gött, jag lovar!!! Try it!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *