Grattis Sverige!

Nationaldagen och röd dag i kalendern idag =) och??? Inget jag firar eller knappt tänker på… En onsdag som alla andra dvs morgoncardio, jobb, mer jobb, lite övertid på det o förhoppningsvis orkar jag träna efter det!
Högsäsong på salongen, kul med mycket kunder men det är mindre kul när ryggen värker o energin är låg efter en lång dags arbete. Men det är bara att gilla läget, jobba på o se fram emot semestern! :-) (slutgnällt för denna veckan….)

20120606-064751.jpg

Så om ni undrar varför det inte haglar inlägg på bloggen så vet ni varför!

Har tagit ett beslut i helgen som jag tänkte dela med mig av! Fast det får bli en kliffhanger för jag vill dela mitt beslut till några personligen innan jag säger nåt på bloggen! Drygt va? 😉 Hahaha, lovar berätta så snart jag kan!!

Dags att hoppa av cykeln o börja med jobb nr 1 av 3 idag! Solen e ju framme idag och det betyder ju automatiskt mer energi! Så idag är siktet inställt på gymmet ikväll! Lovely!!

20120606-065838.jpg

2 kommentarer för “Grattis Sverige!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *